Archive for March 28th, 2008

Audiosurf demo apžvalga

Friday, March 28th, 2008

Greita, ekspresionalu, dinamiška…

Audiosurf

 Audiosurf nėra kruvina zombių šaudykla, tai nėra ir sporto ar vairavimo simuliatorius. Tai – muzika. Manau tiek užtektų, norint rimtai apibūdinti šį neįprastą reiškinį, tačiau dabar plačiau…

 

 

 

 

 

(more…)

Nauja WoW rasė

Friday, March 28th, 2008

 Blizzard trumpai pristatė naujają dar iki šiol nematytą Warcraft pasaulio rasę – Taunka, kuri pasirodys Wrath of the Lich King papildyme. Šios butybės klajoja po atšiauriausias ir pavojingiausias Northrend žemes. Manoma, kad Taunka yra iškilę iš Tauren atklydėlių, kurie prisitaikė prie šio šalto klimato ir išmoko panaudoti Northrend žemių energiją savo poreikiam. Dabar liūdnoji dalis – deja už Taunka nebus galima žaisti, tai bus NPC valdoma rasė.

Ubisoft mergina

Friday, March 28th, 2008

Vienas Ubisoft atstovų šiandien atskleidė naujieną, kad turbūt garsiausia moteriškos lyties atstovė žaidimų rinkoje – Jade Raymond, dirba ties kažkokiu nauju projektu. Jade Raymond yra super hito Assassin’s Creed, kuris būtent šiandien buvo oficialiai išleistas PC platformai, prodiuserė. Kolkas prie kokio projekto ji dirba yra paslaptis. Ar tai bus Assassin’s Creed tęsinys, ar koks kitas naujas žaidimas, parodys tik laikas.

GTA 4 – Good Lord, What Are You Doing?

Friday, March 28th, 2008

[gametrailers 32309]