Archive for February, 2008

Chop Shop

Friday, February 29th, 2008

Kaip matote sukūriau naują kategoriją Trailers. Nuo dabar čia dėsiu trumpą filmo aprašymą ir naują to filmo prisatomajį treilierį.

Chop Shop, tai nepriklausomų kino kūrėjų filmas. Filmas dar tik pademonstruotas keliose festivaliose, tačiau jau dabar yra vertinamas labai gerai ir laikomas City of Gods sūnumiVeiksmas filme sukasi aplink dvylikametį berniuką gyvenantį skurdžių rajone. Čia jis plauna mašinas, vagia ir visaip kitaip bando užsidirbti pinigų, kad suteiktų laimingą gyvenimą sau ir savo šešiolikmetei sesei.

Traileris: 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MjL8NLanOeg[/youtube]

City of Men

Friday, February 29th, 2008

2002 metais pasirodė vienas labiausiai šokiruojančių filmų – City of Gods, filmas susilaukė neįtikėtino pripažinimo ir buvo nominuotas net keturiais Oskarais. Dabar filmo prodiuseris mums pristato savo naują kurinį City of Men. Nors filmas dar tik rodomas įvairiuose festivaliuose, jis nėra vertinamas taip gerai kaip jo pirmatakas.

Traileris:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FcczzvAF8YI[/youtube]

The Spirit

Thursday, February 28th, 2008

Po įspūdingos sėkmės su Sin City, Frank Miller vėl sėda į režisieriaus kėdę ir ruošiasi pristatyti dar vieną komikso adaptaciją The Spirit. Sin City pasižymėjo nuostabiu grafiniu apipavidalinimu, kuris perteikė komikso pojutį, taigi to pačio galime tikėtis ir iš The Spirit. Filme vaidins tokie puikūs aktoriai kaip Samuel L. Jackson ir Scarlett Johansson. Frank Miller taip pat žada režisuoti dar dvi Sin City dalis.

Gudrutis

Thursday, February 28th, 2008

Pasirodė naujas Get Smart traileris, šioje kadaise populiaraus serialo ekranizacijoje Maksvelo Gudručio vaidmenį atliks labai talentingas komikas Steve Carell , filme vaidins ir garsi amerikietiškų imtynių Žvaigždė The Rock/Dwayne Johnson.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HqgSFcBcAto[/youtube]

Terminator is back!

Wednesday, February 27th, 2008

 

Taip taip visų mylimas Terminatorius grįžta – 2009m. kovo 22d. Data jau nustatyta belieka laukti. Terminator Salvation: The Future Begins, naujoje Post-Apokaliptinėje kovoje tarp žmonių ir mašinų, kariaus ir iš senesnių serijų gerai pažįstmas John Connor, jo vaidmenį atliks Christian Bale. Žadama, kad tai bus nauja trilogija apie Terminatorių, vykstanti ateityje.

Transporter 3

Wednesday, February 27th, 2008

Veiksmo filmo gerbėjų džiaugsmui Transporteris sugrįžta, vis dar su Jason Statham  priešakyje. Filmą režisuos nebe Louis Leterrier, jį šiame darbe pakeis Hitman režisierius Olivier Megaton.

Kur slepiasi Osama Bin Ladenas?

Tuesday, February 26th, 2008

Morgan Spurlock režisierius pristatęs mums savo šokiruojančią dokumentiką Super Size Me, pristato naują ir linksmą dokumentinį filmą Where in the World Is Osama Bin Laden?

Štai pirmasis smagus Traileris:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=swEIU67t24g[/youtube]

Oskarus laimėjo…

Monday, February 25th, 2008

OscarWin

Taigi 80-toji Oskarų teikimo ceremonija pasibaigė. Statulėlės išdalintos, nugalėtojai apdovanoti. Belieka jums pristatyti laimėtojus. (more…)

Independent Spirit Awards

Sunday, February 24th, 2008

 Independet

Nors oskarų teikimo ceremonija įvyks tik šiąnakt. Vakar jau buvo galima pamatyti Nepriklausomų filmų apdovanojimus todėl ir trumpai pristatysiu nugalėtojus. (more…)

Oscar’ai 2008

Saturday, February 23rd, 2008

Pscarai

Labai atsiprašau už vakarykštį suklaidinimą, oskarų ceremonija vyks tik šiąnakt.

Taigi apie laimėtojus recenzijos laukite tik rytoj. :)

Daugiau informacijos Oscars.com