Archive for March 11th, 2008

Max Payne

Tuesday, March 11th, 2008

Po Prince of Persia ir Hitman adaptacijų, žaidėjų džiaugsmai nesibaigia, į kino ekranus ruošiasi išsiveržti ir pats Max Payne. Filmą režisuoja John Moore. Max’o vaidmenį jau gerai žinoma, kad atliks jaunoji veiksmo filmų žvaigždė – Mark Wahlberg, taip pat nuspėjama, kad Mona Sax vaidmuo atiteks aktoriai Mila Kunis.

Pomidorai vėl žudys

Tuesday, March 11th, 2008

Atsimenat šiuos dantytus pabaisas pomidorus? Galit jau virpint kinkas, nes pomidorai žudikai grįžta. Kolkas nieko daugiau nežinoma tik tai, kad prodiuseriai Kent Nichols ir Douglas Sarine yra rimtai pasiryžę atgaivinti šią juodają komediją.

Daktaro Parnassuso nesustabdo net mirtis

Tuesday, March 11th, 2008

 

The Imaginarium of Doctor Parnassus, tai moderni fantastinė pasaka, kurios kūrimas kiek užtruko dėl labai netikėtos ir kraupios aktoriaus – Heath Ledger mirties. Darbai nebuvo nutraukti, nes pačios garsiausios kino žvaigždės pasiryžo užbaigti šią rolę, Heath’o atminimui. Pakaitomis Heath’o personažą užbaigs tokei aktoriai kaip: Johnny DeppColin Farrell ir Jude Law. Filmo režiseirius Terry Gilliam sako, kad filmavimo darbai pagaliau eina į pabaigą.