Archive for April, 2008

Stevenas Kingas už žaidimus

Tuesday, April 8th, 2008

Siaubo genijus, vienas žymiausių rašytojų pasaulyje – Stephen King neištvėrė ir pasisakė už žaidimus. Dar visai nesenai buvo paskelbta, kad ruošiamasi griežtinti žaidimų vertinimą ir jiems skirti net R18 reitingus, kurie skiriami pornografinio turinio filmams. Stevenas tam nepritaria ir mano , kad tai yra tiesiog kvaila, ir teigia:

“Kuo vaikams labiau drausi ką nors, tuo jie labiau norės to uždrausto vaisiaus ir visvien jį gaus. Svarbiausią vaidmenį čia turėtų atlikti ne reitingai, o tėvai – domėdamėsi, ką jų vaikai žaidžia. Amerikos kultūroje yra daug didesnių, dėmesio vertų smurto problemų negu Resident Evil 4.”

GTA4 ir PS3 komplektacija

Tuesday, April 8th, 2008

Šiandien vienam iš Švedų prekybinių portalų – WebHallen, buvo atrasta galimybė užsisakyti naują iki šiol niekurn neminėtą PS3 komplektaciją. Šis PS3 yra įpakuotas į dėžę su GTA 4 artwork, o pačioje dėžėje rasime 40GB PS3 versiją ir GTA 4 žaidimo kopiją. Šios komplektacijos kaina apie -750 dolerių.

Atsiliepimai

Monday, April 7th, 2008

Atsiliepimai

Kaip žinoma tarp prekybininkų yra labai populairus ir labai teisingas posakis: “klientas yra visada teisus”. Šiuo posakiu norėtume vadovautis ir mes, bet kaip tai padaryti, kai nežinome mūsų lankytojų nuomonės?

 

Todėl sukūriau šį įrašą, kad čia galėtumėte reikšti savo nuomonę, bei pasiūlymus. Mes labai prašome nepatingėkite ir palikite savo komentarus po šiuo įrašu. Sakykit viską: kas jums nepatinka šiame Blog’e, kas jus domina labiausiai, į kokia kategorijas mums daugiausia rašyti, kokių priedų čia trūksta. Nepabijokit pafantazuokit ir siūlykit. Mums jūsų nuomonė yra labai svarbi ir tik ją sužinoję galėsime bandyti viską įgyvendinti. Į kiekvieną jūsų komentarą bus atsakyta ir paaiškinta ar yra galimybė išpildyti jūsų pasiūlymą. Lauksim jūsų nuomonių, ačių.

 

GamePlay administracija.

Quake per iPhone!

Monday, April 7th, 2008

Nors dar visai nesenai Apple išleido SDK savo iPhone telefonams, norėdami juose sustiprinti žaidiminę pusę. Štai jau ir atsirado viena kompanija, kuri sugebėjo perkelti ir paleisti Quake III per iPhone. kam įdomu daugiau informacijos HermitWorks Blog’e. Štai įrodymui video:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kvci1vTXyUo[/youtube]

Saints Row 2 – rugpjūčio 26

Monday, April 7th, 2008

Paskelbta Saints Row tęsinio išleidimo data. Tai rugpjūčio 26 diena.  Žaidimas planuojamas išleisti Xbox 360 ir PS3 konsolėms. PC lieka užnugaryje. Saints Row yra veinas iš kokybiškiausių GTA klonų, o jo tęsinys žada būti dar aštresnis ir kokybiškesnis. 

Sukurk kažką Nerealaus

Sunday, April 6th, 2008

 Epic Games paskelbė naują Make Something Unreal konkursą. Jeigu moki mod’inti ir turi sumąstęs kokį nors projektą. Šok prie Unreal varikliuko ir pradėk kurti. Šio konkurso prizinis fondas siekia net 1,000,000 dolerių. Suma tikrai įspūdinga, o apdovanojama bus įvariausiose kategorijose. Prizai taip pat bus įvairūs nuo kompiuterinių priedų iki piniginių čekių, o pagrindinis prizas be abejo – Unreal Engine 3 licenzija. Turėdamas šią licenziją, galėsi kurti žaidimus ant šio varikliuko ir išleisti juos  pardavimui. Sekmės bandantėms laimę.

SEGA išleidžia pirmuosius naujojo “Alpha Protocol” kadrus

Sunday, April 6th, 2008

Alpha Protocol žadamas PC, Xbox 360 ir PS3 platformom, tai bus RPG trileris su stealth elementais. Mes valdysime specialujį agentą Michael Thorton. Žaidimo įvykiai klostysis šiuolaikiniame pasaulyje.

Žaidimo kūrėjas: Obsidian

Leidėjas: SEGA

Wii Wheel inovacija lenktynėse

Saturday, April 5th, 2008

 Nintendo baigė darbus ties nauju Wii konsolės priedu – Wii Wheel. Šis priedas pasirodys kartu su Mario Kart Wii žaidimu jau balandžio 27 dieną. Patys šio priedo kūrėjai sako, kad į šį priedą jie įdėjo labai daug darbo, buvo sukurta apie 30 prototipų. Sunkiausia buvo rasti tinkamą svorį, kad žaidėjai vairą galėtų jausti tvirtai ir nepavargtų jį laikydami ištisas valandas. Dizainas taip pat kėlė daug rūpesčių, nes vairas turi būti patogus ir gražus.

Nvidia bando prastumt prekes

Saturday, April 5th, 2008

 Nvidia imasi įdomių ir kai kam gali pasirodyti net nepriimtinų sprendimų, bandydami prastumti nesėkmingas prekes. 8800GS, tai susilpninta 8800GT versija, tačiau 8800GS buvo labai nesėkmingas produktas ir Nvidia tiesiog nesugeba jos išparduoti. Todėl jie nusprendė šią seriją perleisti 9600GSO pavadinimu, nes ši plokštė dirba panašiu našumu kaip 9600GT. Nvidia tiki, kad perkeldami 8800GS į devintą seriją, pagerins jos pardavimus, o kaina ir našumas šios plokštės turėtū būti kiek mažesnis už 9600GT.

Pirmasis Dawn of War II teaseris

Saturday, April 5th, 2008

 [gametrailers 32582]

Daugiau informacijos apie žaidimą ir jo screenai