Archive for March 5th, 2008

Siaubo klasika sugrįžta

Wednesday, March 5th, 2008

 

Talentingas jaunas prodiuseris Michael Bay, žinomas dėl tokių hitų kaip, Transformers ar The Island. Pasiryžo atgaivinti ir sukurti perdirbinius, klasiką tapusiems siaubo filmams: A Nightmare on Elm Street, Friday the 13thThe Birds, taip pat jis jau žvalgosi į Roberto Polanskio siaubo klasiką – Rosmary’s Baby. Michael Bay jau yra dirbęs ties tokiais siaubo filmų perdirbiniais kaip: The Hitcher, The Texas Chainsaw Massacre  ir The Amityville Horror. Gaila, bet nė vienas iš jų nesugebėjo pralenkti originalų, tai gal reikia daryti išvadas, kad klasika ir turėtų likti klasika?

Statham tęsinių virtinėje

Wednesday, March 5th, 2008

Jason Statham, turbūt viena žymiausia šių laikų veiksmo filmų žvaiždė prisipažino, kad yra užverstas tęsinių virtinia. Dar visai neseniai baigęs darbus ties Italian Job tęsniu – The Bank Job, Jason nespėja net atsikvėpti ir toliau dirba ties Crank ir Transporter pratęsimais – Transporter 3, Crank 2: High Voltage ir taip pat jau planuojamas The Brazilian Job. Belieka tikėtis, kad tęsiniai nesugadins originalų.

CJ7

Wednesday, March 5th, 2008

Turbūt vienas išradingiausių Kinijos režisierių Stephen Chow. Žmogus kuris mums pristatė tokias originalias komedijas kaip: Kung Fu Hustle ir Shaoling Footbal. Dabar sugrįžta su nauju savo projektu CJ7, taip pat jau pranešta, kad pradėti darbai ties Kung Fu Hustle 2.

Trailer: 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WASOpR3Iggo[/youtube]