Audiosurf demo apžvalga

Greita, ekspresionalu, dinamiška…

Audiosurf

 Audiosurf nėra kruvina zombių šaudykla, tai nėra ir sporto ar vairavimo simuliatorius. Tai – muzika. Manau tiek užtektų, norint rimtai apibūdinti šį neįprastą reiškinį, tačiau dabar plačiau…

 

 

 

 

 

 Paprastai žmonės pamatę tokio žaidimo kaip Audiosurf paveikslėlius, numoja ranka ir nusisuka į Crysis ar Cod 4 pusę. Jūs nepatikėsite – jie klysta. Audiosurf, tai kaip didelis pramogų ir atrakcionų parkas, kuriame pilna muzikos, greičio, geros nuotaikos ir maksimalaus užtaiso, patenkinančio žaidėjo keliamus reikalavimus.

 Nors žaidimas ir priskiriamas prie shareware (Indie) kategorijos, tikrai nepagalvokite, kad jis tokio lygio kaip kiti 2D žaidimai. Tai kažkas panašaus į Guitar Hero, tačiau su daug daugiau prieskonių, bei adrenalino. Žaidime valdysime kažkokį neįprastą nedidelį erdvėlaivį, važinėdami po kažkokius keistus labirintus, kuriuos pavadinčiau – Amerikietiški kalneliai, garso takelio temoje. Važinėdami klausysime muzikos. Ir ne bet kokios, o tokios kokios tik užsigeisime, kadangi garso takelį galėsime pasirinkti iš savo kompiuterio atminties; Metalas, Pankrokas, Dance, Techno, House, R&B… ir tai tik keletas muzikos stilių pavyzdžių. Iš tokio muzikos pasirinkimo lygio galima spręsti tik vieną – verta. Tikrai verta jį pažaisti. Aš nekalbu apie demo versiją, kurią čia ir aprašinėju, tačiau jei galite ir esate bent kiek prijaučiantys muzikai, įsigykite pilną Audiosurf versiją, tikrai – rekomenduoju!

 Jei reiktų Audiosurf priskirti prie vieno ir konkretaus žaidimų žanro, priskirčiau prie muzikos simuliatorių kategorijos. Tas važinėjimas, taškų rinkimas (tai galime padaryti rinkdami įvairias kaladėles), galų gale muzikos klausymasis verčia džiūgauti, o dar tas žaidimo prisitaikymas prie muzikos takelio… ypatingai rekomenduoju pasileisti garso takelį su įvairiais muzikos sulėtėjimais, pagreitėjimais, įvairiom kombinacijom. Patikėkite – Audiosurf į tai atsižvelgs ir nuteiks jus dar vienam ilgam pasisėdėjimui prie šios galingos muzikos laboratorijos.

 

 

 

Žanras: Muzikos simuliatorius

Kūrėjas: “BestGameEver”

Leidėjas: “Valve” 

Data: 2008-02-15

Reikalavimai: 

 1.6 GHz CPU

512 MB RAM

32 MB video

Traileris:

System of a Down – Chop Suey on Audiosurf:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aTOFdPY9I9E[/youtube] 

 

Comments are closed.