Archive for April 3rd, 2008

City of Heroes – reklamų auka

Thursday, April 3rd, 2008

 Kaip žinia reklamą mes sutinkame visur. Nuo televizijos, laikrasčių, interneto svetainių iki kompiuterinių žaidimų. Nors žaidimuose ši sritis nėra dar taip gerai išvystyta, tačiau perspektyvos čia milžiniškos. Vieni tam pritaria, kiti nori bent žaidimuose nematyt reklamų. O kompanija Ncsoft pasirašė sutartį su viena geriausių reklamos kompanijų, žaidimuose – Double Fusion. Reklama City of Heroes žaidime yra tobulas pasirinkimas, nes šis MMO vyksta moderniame mieste. Reklama nebus tokio pobūdžio kaip įprasta, tai bus pačių žaidėjų užperkama reklama ( kvietimai į guild’ą ar svetainių reklamos ). Atrodo tikrai įdomus sumanymas.

Microsoft laikosi savo žodžio

Thursday, April 3rd, 2008

 Nors nesenai buvo pasklidę gandai, kad Microsoft visdėlto kurs Blu-ray įrenginius savo xbox360 konsolei. Šiandien šie gandai buvo nutildyti. Microsoft teigia, kad neketina keisti savo diskų formato, o dėl aukštos kokybės filmų gerbėjų: “Juk ateitis yra skaitmeninis parsisiuntimas”. Atrodo HD-DVD pralaimėjimas Microsoft nepalauš.

GTA IV, GameStop treileris

Thursday, April 3rd, 2008

Rockstar nors ir žadėjo, kad daugiau GTA 4 trailer’ių nebebus, išleido trumpą filmuką apie Liberty City. Šis smagus ir ironiškas treileris yra skirtas GameStop GTA 4 platinimo reklamai.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pSOfs43bC58[/youtube]